Μπορεί να συμβαίνει συχνά: συχνά παρατηρείς γυναίκες να φλερτάρουν με τον άνδρα σου, ειδικά εάν είναι όμορφος ή γοητευτικός. Εάν είσαι κάπως ζηλιάρα, θα είναι δύσκολο για σένα να αντιμετωπίσεις μια τέτοια φάση. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές συμβουλές για να είσαι η νικήτρια σε μια τέτοια περίσταση.

1. Δείξε τα αισθήματά σου

Δεν υπάρχει ανάγκη να κρύψεις τα αισθήματά σου. Για να ξέρει ο άντρας σου σε ποια συναισθηματική κατάσταση βρίσκεσαι, απλώς πες του ότι σε ενοχλεί να φλερτάρει με άλλες. Το φλέρτ με τρίτα άτομα είναι ένδειξη μη σεβασμού απέναντί στον σύντροφό μας.

2. Φλέρταρε κι εσύ μαζί του

Γιατί να μην προσπαθήσεις να φλερτάρεις εσύ μαζί του; Είναι συναρπαστικό να τον κάνεις να θυμηθεί πώς ήταν την πρώτη φορά που σου ζήτησε ραντεβού. Αντί για το απλοϊκό φλερτάρισμα, προσπάθησε να είναι σέξυ και σαγηνευτική.

3. Πάρ΄το στην πλάκα

Μην παίρνεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά. Λίγο χιούμορ δεν κάνει κακό. Αντιθέτως, ίσως σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις το ζήτημα. Κράτα την ατμόσφαιρα ανάλαφρη και το πρόβλημά σου θα λυθεί πιο εύκολα. Εάν είσαι ενοχλημένη, δεν επιδεικνύεις επίπεδο και αρκετή γοητεία. Κάνε την χάρη στον εαυτό σου και χαλάρωσε!

4. Δείξε αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση μπορεί να κάνει θαύματα. Άγγιξε διακριτικά το μπράτσο του άντρα σου. Αυτό θα δείξει ότι είστε ζευγάρι και ότι αισθάνεσαι ωραία να είσαι μαζί του. Είναι απλώς ένας άλλος τρόπος για να δείξεις στον περίγυρό σου ότι ο άντρας με τον οποίον είσαι μαζί, ‟ανήκει” σε σένα.

5. Ρώτησε τι τρέχει ακριβώς

Δεν υπάρχει κάποιο λάθος στο να διπλοτσεκάρεις τι τρέχει ακριβώς. Θυμήσου τα γεγονότα και μίλα με τους αγαπημένους σου για το τι σε απασχολεί περισσότερο από όλα. Έχεις το δικαίωμα να ξέρεις τι τρέχει μεταξύ σας. Αλλά και τι τρέχει μεταξύ του αγαπημένου σου και μιας τρίτης γυναίκας που προσπαθεί να παρέμβει.

6. Μήπως δεν θέλεις να ξέρεις;

Μερικές γυναίκες ίσως θέλουν απλώς να αγνοήσουν την περίσταση. Δεν θέλουν να έρθουν αντιμέτωπες και να το παλέψουν. Μπορεί να μην το θεωρούν τόσο σημαντικό να φλερτάρει λίγο κανείς. Τι συμβαίνει με εσάς; Θέλετε να ξέρετε την αλήθεια ή είστε εντάξει να ζείτε στην άγνοια;

Ακαταμάχητος;

Ο άντρας σας ίσως είναι τόσο ελκυστικός που όλες τρέχουν πάνω του. Όλα εξαρτώνται από το πώς συμπεριφέρεται σε τέτοιες περιστάσεις και εάν είναι αρκετά αξιόπιστος. Εάν θεωρείτε ότι θα είναι δύσκολο για εσάς να το διαχειριστείτε όλο αυτό, θα πρέπει ίσως να μιλήσετε με τον σύντροφό σας για αυτό το ζήτημα.

Πάντως προτείνουμε να μην καταφύγετε στην λύση που είχε κάποτε η Πέγκυ Ζήνα στο μυαλό της: