Το Jingle Bells είναι αναμφίβολα τα διασημότερα κάλαντα τραγουδισμένα στα αγγλικά.

Μια ωραία εκδοχή είναι αυτή από τον Frank Sinatra. Μας πάει κατευθείαν στην χιονισμένη Νέα Υόρκη.

Υπάρχει ωστόσο μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδοχή αυτών των καλάντων. Η Sara X Mills, μια περσόνα που έγινε διάσημη μέσω του youtube είχε αναρτήσει την δική της ‟εκτέλεση” του γνωστού χριστουγεννιάτικου άσματος.

Η εν λόγω δεσποινίδα δεν άλλαξε κάτι στην μουσική ή τα λόγια. Η καλλιτεχνική της απόδοση αφορούσε τον τρόπο που συμμετείχε στα κάλαντα.

Αυτό που έκανε η Sara X είναι να συνοδεύσει τα κάλαντα με παλλόμενα στήθη. Και το πετυχαίνει άψογα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω:

Η Sara X είχε βέβαια κάνει και άλλα videos όπου πρωταγωνιστές ήταν τα δύο πλούσια χορεύοντα στήθη της, όπως εδώ για παράδειγμα:

Εξαιρετική απόδοση του κομματιού και μια ενδιαφέρουσα παρουσία. Τέτοια ήταν η επιτυχία της Σάρα που την έφερε το 2016 και στο πλατώ του γερμανικού talent show Got Talent:

Υπόψιν ότι η Σάρα είναι από το Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

Τα διάσημα μουσικά στήθη πλέον χωρίς σιλικόνη!

Η ιστορία όμως με τα στήθη που χορεύουν έχει και συνέχεια.

Για να πετύχει η Sara X το μέγεθος και τον…παλμό που επιθυμούσε στο μπούστο της είχε βάλει σε νεαρή ηλικία εμφυτεύματα τα οποία και αφαίρεσε τελικά το 2016 σε ηλικία περίπου 30 ετών.

Η Σάρα είχε βάλει τα εμφυτεύματα σε ηλικία 23 ετών, όταν έκανε pole dancing. Για αυτήν τα εμφυτεύματα ήταν ένα είδος επένδυσης, ένα κομμάτι «της στολής της δουλειάς της».

Αμέσως όμως μετά την πρόσθεση σιλικόνης όμως η Σάρα αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα με το ανοσοποιητικό της σύστημα. Όπως εξήγησε και η ίδια σε ανάρτησή της μετά την αφαίρεση της σιλικόνης αισθάνεται σαφώς πιο υγιής, πιο ελαφριά και χωρίς να έχει μια μόνιμη θολούρα στο κεφάλι της. Έτσι προχώρησε στην αφαίρεση των εμφυτευμάτων, αφαιρώντας παράλληλα και τα βίντεός της από το youtube. Όσα βλέπουμε εδώ είναι πλέον από άλλα κανάλια, όχι από το δικό της. Πλέον η Sara X ασχολείται γενικά με την μόδα, με την ενημέρωση για θέματα καρκίνου του στήθους και με τα άτομα με προβλήματα αυτισμού, αφού διαγνωστηκε και η ίδια με την πάθηση αυτή.

Εδώ θα βρείτε και την ιστοσελίδα της Sara X Mills.