Μια γατούλα με το παρατσούκλι «η Περίεργη Ζέλντα» (Curious Zelda) έχει γίνει αστέρι του Ίντερνετ εξαιτίας της μονίμως έκπληκτης και απορημένης έκφρασής της.

Η γατούλα, που μένει με τον 31χρονο ιδιοκτήτη της Matt Taghioff έχει πάνω από 30,000 που την ακολουθούν στο Twitter και περίπου 2400 στο Instagram.

O Matt έσωσε την γατούλα από ένα καταφύγιο ζώων πριν από τρία χρόνια. Αυτό που του κίνησε την περιέργεια ήταν ότι η αγγελία για αυτήν έγραφε:  «μην αποθαρρυνθείς από την τρομαγμένη μου έκφραση!»

Broke a thing Humans furious Not my fault Was just curious

A post shared by Curious Zelda (@curiouszelda) on

Μια διασημότητα του διαδικτύου!

Ο υπεύθυνος εξυπηρέτησης πελατών είπε ότι πείστηκε να ξεκινήσει μια σελίδα μετά από μια συζήτηση με τους φίλους και την οικογένεια του. Αυτοί του είπαν ότι αυτό το συναρπαστικό ‘βλέμμα’ πρέπει να το δουν όλοι.

Ο Matt συνοδεύει τις φωτογραφίες της Zelda με σπαρταριστές λεζάντες. Σε αυτές υποτίθεται ότι η γατούλα εξηγεί τι την σόκαρε ή εξίταρε τόσο.

Τα πιο δημοφιλή ήταν τα παρακάτω δυο tweets:

1. Προσεξτε να μην παραφορτίσετε την Zelda σας!

2. Ότι βλέπεται δεν ξεβλέπεται

Ο Matt Taghioff είπε:

«Όταν συστήνω την Zelda σε φίλους, οικογένεια και συνεργάτες, όλοι γελούν χάρη στην απίστευτη έκφραση στην φατσούλα της. Αλλά και η συμπεριφορά της κάνει τους πάντες να απορούν και να αναρωτιούνται τι μπορεί να σκέφτεται κάθε στιγμή.

Όταν την πρωτοείδα, δεν αποθαρρύνθηκα ούτε στιγμή από το έκπληκτο βλέμμα της.

Όταν την πλησίασα, γούρλωσε τα μάτια της. Ήταν όμως αμέσως χαδιάρα παρά τα ξαφνιασμένα μάτια της. Ήταν η πρώτη και η μόνη γάτα που είδα στο καταφύγιο ζώων εκείνη την ημέρα.

Κάθε συζήτηση στο σπίτι συνήθως καταλήξει σε αυτήν. Είναι σίγουρα πολύ περίεργη. Περιπλανιέται διαρκώς στο διαμέρισμα, όλα είναι καινούργια για αυτήν και μυρίζει ό,τι βρεθεί στο πέρασμά της.»

Στο Twitter η γατούλα έχει και ένα σύντομο βιογραφικό: «Είμαι η Zelda η γάτα. Είμαι η κυνηγός των μυγών του σπιτιού και φύλακας των κορδονιών. Εύκολα κάτι με ξαφνιάζει. Των ψαριών υπέρμαχος. Συχνά θα με βρεις να σε κοιτάω επίμονα»

Σίγουρα η αγάπη του Matt για την μικρή του Zelda είναι πολύ πολύ γλυκιά! Και ευτυχώς η περιέργεια δεν σκότωσε, αλλά έσωσε την γάτα!

Πηγή:

Daily Mail

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.