Ημερήσιες Προβλέψεις
Αστρολογικές Προβλέψεις

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Κριό:

Οτιδήποτε χρειάζεται καθαρό μυαλό μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα. Κάποιοι φόβοι μπορεί να ξυπνήσουν, και ένα γενικό αίσθημα άγχους ή αναστάτωσης μπορεί να το νιώθετε. Όχι όμως πολύ ισχυρά, επειδή η εγγενής σας αυτοπεποίθησή είναι αρκετά δυνατή σήμερα. Αν καταφέρετε να αποφύγετε παρεξηγήσεις με φίλους και σημαντικά άτομα της ζωής σας, η συναναστροφή μαζί τους θα σας φτιάξει την μέρα. Τα εργασιακά είναι κυρίως καλότυχα, αλλά τα ταξίδια είναι πολύ δυσοίωνα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Ταύρο:

Η δουλειά σας μπορεί να είναι παραφορτωμένη και αγχωτική. Παραγωγική και κερδοφόρα, παρ’ όλα αυτά. Η διαίσθηση και η φαντασία σας είναι αρκετά δυνατές σήμερα. Αξιοποιήστε τες. Όμως, ο τρόπος που αισθάνεστε την οικονομική σας κατάσταση μπορεί να είναι αρκετά στενάχωρος. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό επειδή εστιάζετε περισσότερο στα προβλήματα παρά στα θετικά στοιχεία. Κάντε ακριβώς το αντίστροφο.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τους Διδύμους:

Αυτή θα είναι μία παράξενη μέρα για εσάς. Ενώ θα έχει τις προοπτικές για να είναι μία καλή και χαρούμενη μέρα, οι πιθανότητες λένε ότι δεν θα είναι. Οι ελεύθεροι που ψάχνουν για σχέση μπορεί να είναι τυχεροί, αλλά αυτοί που έχουν σχέση ή είναι παντρεμένοι, μπορεί να αντιμετωπίσουν δικαιολογημένες ή αδικαιολόγητες αναστατώσεις. Και στην δουλειά, μπορεί να υπάρχει κάποια αποδιοργάνωση. Επίσης, φροντίστε να είστε εξαιρετικά νομοταγείς σήμερα. Αν το πρόγραμμά σας το επιτρέπει, βγείτε και διασκεδάστε.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Καρκίνο:

Στην δουλειά σας μπορεί να αντιμετωπίσετε κάθε είδους προβλήματα. Ακόμα, η διάθεσή σας και η ψυχολογία σας μπορεί να μην είναι στην καλύτερη κατάσταση. Αν η δουλειά σας βασίζεται στην φαντασία, όμως, μπορεί να είναι αρκετά παραγωγική. Αγχωτική, αλλά παραγωγική. Πιθανά η καλύτερη πολιτική για την ημέρα είναι να μείνετε στο σπίτι, να φροντίσετε τον σπίτι και την οικογένειά σας, και να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Φροντίστε να το κάνετε στον βαθμό που μπορείτε.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Λέοντα:

Μία γενική αίσθηση απαισιοδοξίας, ίσως, ή κάποιο άλλο αρνητικό συναίσθημα, μπορεί αν ξεκινάνε από μέσα σας. Τα πράγματα όμως είναι, ως επί το πλείστον, καλά για εσάς. Η ερωτική και σεξουαλική σας ζωή δεν μοιάζουν πολύ τυχερές, αλλά όλες οι άλλες πτυχές της ζωής σας είναι. Ακόμα και το εμπόριο μπορεί να είναι κερδοφόρο σήμερα. Με λίγη ανακατωσούρα, αλλά κερδοφόρο.

Ημερήσιες Προβλέψεις για την Παρθένο:

Όλα τα θέματα εργασίας ευνοούνται σήμερα. Οι συνδιασκέψεις με τους συνεταίρους σας μπορεί να είναι δυσάρεστες, βαρετές ή ενοχλητικές. Αλλά, κρίνοντας από τα αποτελέσματα, ακόμα κι αυτές θα είναι από ουδέτερες έως καλές. Το σπίτι σας και η οικογένειά σας, όμως μπορεί να σας αγχώσουν αρκετά.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Ζυγό:

Τα ταξίδια είναι δυσοίωνα σήμερα. Όταν μιλάτε στο ίντερνετ ή στο τηλέφωνο, όταν ανταλλάσετε email, ή άλλα παρόμοια πράγματα, προσέχετε πολύ το τι σας λένε οι άλλοι και πώς εκφράζετε εσείς αυτό που θέλετε να πείτε. Η δημιουργία παρεξηγήσεων είναι πολύ εύκολη σήμερα. Όπως και να έχει όμως, έχετε σήμερα υπέρ αρκετή ενέργεια και αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσετε ό,τι σας φέρει η ζωή.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Σκορπιό:

Μπορεί αν υπάρξει αρκετή πρόοδος όσον αφορά στα θέματα της δουλειάς σήμερα. Αλλά, τουλάχιστον για τώρα, αυτή η πρόοδος μπορεί να μην μεταφραστεί σε άμεσο κέρδος. Τα οικονομικά σας είναι κάπως στρεσαρισμένα. Αυτοί στους οποίους χρωστάτε χρήματα μπορεί να τα ζητήσουν κάπως πιο έντονα. Επίσης, αποφύγετε μεγάλα έξοδα, αν μπορείτε. Μπορεί να υπάρχει κάποιος πιο οικονομικός τρόπος να κάνετε αυτό που θέλετε να κάνετε, αν το ψάξετε λίγο περισσότερο.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Τοξότη:

Το εγώ σας μπορεί να κάνει πολύ έντονη την παρουσία του σήμερα, και αυτό δεν είναι ποτέ καλό πράγμα. Υποστηρίξτε τον εαυτό σας, εκφράστε τον εαυτό σας, δώστε αγάπη στον εαυτό σας, αλλά στον εαυτό σας. Όχι στο εγώ σας. Μπορεί να είναι δύσκολο να τα ξεχωρίσετε αυτά τα δύο, αλλά αν καταφέρετε αν το κάνετε, αυτή η μέρα μπορεί να γίνει αρκετά καλή. Λάβετε υπ’ όψιν ότι τα αισθήματα κατωτερότητας είναι επίσης εκφράσεις του εγώ, με έναν καθαρά αρνητικό τρόπο.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Αιγόκερω:

Η δουλειά θα είναι ένας βασικός τομέας της ημέρας σας και, μάλιστα, με καλό τρόπο. Δημιουργικότητα και πρόοδος μπορούν να λάβουν χώρα. Για κάποιος από εσάς αυτό θα γίνει με έναν αγχωτικό τρόπο. Για άλλους, θα γίνει με έναν εντυπωσιακά απλό και ομαλό τρόπο. Πάντως, και στις δύο περιπτώσεις, θα υπάρξει πρόοδος. Η υγεία σας μπορεί να είναι κάπως ευαίσθητη. Προβλήματα των ποδιών – είτε καινούργια προβλήματα, είτε επιδείνωση υπαρχόντων προβλημάτων – καθώς και ατυχήματα, είναι οι πιο πιθανοί κίνδυνοι.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Υδροχόο:

Φροντίστε τους υπολογιστές σας, τα τηλέφωνά σας κτλ. Κάντε back up στα σημαντικά σας αρχεία και ενημερώστε τα antivirus σας. Επίσης, να περιμένετε προβλήματα στο ίντερνετ, στις τηλεφωνικές γραμμές, και άλλα παρόμοια. Πέραν αυτών, όμως, η μέρα σας θα είναι αρκετά ευχάριστη. Φίλοι με τους οποίους έχετε χαθεί μπορεί να ξαναεμφανιστούν. Ομοίως, αν θέλετε να ξαναέρθετε σε επαφή με τέτοιους φίλους, σήμερα είναι μία καλή μέρα να το επιδιώξετε.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τους Ιχθείς:

Οι περισσότεροι τομείς της ζωής σας σήμερα σας δημιουργούν αρκετό άγχος, ή με άλλον τρόπο είναι δυσάρεστες. Τα χρήματα μπορεί να είναι ο μόνος τομέας που δεν επηρεάζεται έντονα από αυτήν την όψη. Η δουλειά σας όμως θα επηρεαστεί. Αποφύγετε την λήψη σημαντικών αποφάσεων σχετικά με την εταιρία σας ή την δουλειά σας. Πράγματα που σήμερα μοιάζουν απελπιστικά, αύριο μπορεί να φαίνονται πολύ καλύτερα. Ομοίως αποφάσεις που σήμερα σας φαίνονται σοφές, αύριο μπορεί να ανακαλύψετε ότι ήταν τελείως λανθασμένες.

Να είστε καλά και να περνάτε υπέροχα!