Ημερήσιες Προβλέψεις
Αστρολογικές Προβλέψεις

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Κριό:

Στην δουλειά μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα. Το ίδιο ισχύει και για τις σπουδές. Αν ετοιμάζεστε για κάποιο τεστ ή για κάποια συνέντευξη, φροντίστε η προετοιμασία σας να είναι όσο πιο πλήρης γίνεται.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Ταύρο:

Τα αισθηματικά σας μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποιο άγχος ή ένταση. Αν έχετε κάποια σχέση, ή είστε παντρεμένοι, φροντίστε να είστε υπομονετικοί και ήρεμοι όταν αλληλεπιδράτε με τον σύντροφό σας για να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Επίσης, η λίμπιντο σας μπορεί να μην είναι πολύ ισορροπημένη σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τους Διδύμους:

Όπως και οι Ταύροι, φροντίστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας. Επίσης, αν έχετε θυσιάσει κάποια από τα όνειρά σας για κάποιον άλλο, τότε σήμερα, είναι μία καλή μέρα για να θεραπεύσετε μέσα σας αυτό το ζήτημα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Καρκίνο:

Μερικές διαφωνίες και μερικοί τσακωμοί μπορεί να συμβούν με τους συναδέλφους σας. Μερικές φορές και με μερικούς πελάτες, επίσης. Μην αφήσετε τέτοια πράγματα να φύγουν από τον έλεγχο.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Λέοντα:

Η μέρα αυτή μπορεί να σας προκαλέσει να βρείτε την ισορροπία μεταξύ της τάσης σας για τσιγκουνιά και της τάσης σας για σπατάλη. Αν το καταφέρετε, θα έχετε πολλά οφέλη, τόσο άμεσα, όσο και στο μέλλον.

Ημερήσιες Προβλέψεις για την Παρθένο:

Η οικογένεια σας μπορεί να δοκιμάσει τα νεύρα σας και την υπομονή σας με διάφορους τρόπους. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να σας κάνουν να αναλογιστείτε την αξία σας. Η σύγκριση του τωρινού σας συντρόφου με κάποιον πρώην, μπορεί να σας βγαίνει πολύ φυσικά σήμερα, αλλά δεν σας βοηθάει σε κάτι, μάλλον. Ίσως το αντίθετο.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Ζυγό:

Μην παίρνετε κατάκαρδα κάθε τι που ακούτε για εσάς και δεν είναι υπέρ σας. Ιδιαίτερα επειδή μπορεί κάτι να μην ακούσετε σωστά, σήμερα, ή να παρεξηγήσετε το πραγματικό νόημα ή την πραγματική πρόθεση αυτού που ακούτε.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Σκορπιό:

Το ίντερνετ και τα gadget μπορεί να παρουσιάσουν διάφορα προβλήματα. Φροντίστε τα όσο περνάει από το χέρι σας και κάντε υπομονή για ότι δεν περνάει από το χέρι σας. Αποξενωμένοι πρώην μπορεί να εμφανιστούν, και όχι με τρόπο ευχάριστο για εσάς.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Τοξότη:

Φροντίστε να αποφύγετε κάθε πιθανό λάθος στην δουλειά σας, ιδιαίτερα αν κάποιος την αξιολογεί. Φυσικά αυτό ισχύει οποιαδήποτε μέρα και ώρα, αλλά σήμερα, για εσάς, πολύ περισσότερο.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Αιγόκερω:

Αποφύγετε να αφιερώσετε πολύ χρόνο και ενέργεια σε αρνητικές σκέψεις και απαισιοδοξία σήμερα. Επίσης, μην πάρετε κατάκαρδα δυσάρεστες φήμες. Μπορεί να είναι ακριβώς αυτό. Αβάσιμες φήμες, και τίποτα παραπάνω.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Υδροχόο:

Η αρνητικές απόψεις ανθρώπων που γνωρίζετε προσωπικά, ή όχι, μπορεί να σας επηρεάσει πολύ έντονα σήμερα. Φροντίστε να υποστηρίζετε και να ενθαρρύνετε νοητικά τον εαυτό σας, όσο πιο συχνά γίνεται.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τους Ιχθείς:

Αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις όσον αφορά στην καριέρα σας σήμερα, ακόμα κι αν έχετε την διαβεβαίωση κάποιας έμπιστης πηγής. Μπορεί αυτό που φαίνεται σωστό τώρα, κάτω από πιο ψύχραιμη σκέψη να μην είναι αυτό που εξυπηρετεί τα συμφέροντά σας.

Να έχετε μία υπέροχη μέρα και να είστε πάντα ευτυχισμένοι.