Ημερήσιες Προβλέψεις
Αστρολογικές Προβλέψεις

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Κριό:

Η διαίσθησή σας σήμερα μπορεί να είναι πολύ δραστήρια και ακριβής. Η σεξουαλική ενέργειά σας, καθώς και ο σεξουαλικός μαγνητισμός σας είναι πολύ ισχυρά. Δουλειές που χρειάζονται εμπάθεια, ικανότητα κατανόησης, ή φαντασία, θα είναι πολύ δημιουργικές.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Ταύρο:

Η αισθηματική σας ζωή μπορεί να ωφεληθεί αρκετά σήμερα. Υπάρχοντα προβλήματα μπορούν να βρουν λύσεις, οι ελεύθεροι που ψάχνουν μπορεί να σταθούν τυχεροί, κι αυτοί που έχουν κάποια σχέση χωρίς προβλήματα μπορούν να συσφίξουν την σχέση τους με το άλλο τους μισό. Η δουλειά επίσης λαμβάνει ευλογίες. Ιδιαίτερα οι δουλειές που βασίζονται στο ίντερνετ.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τους Διδύμους:

Αυτή η μέρα θα είναι πολύ καλή για όλα τα θέματα εργασίας. Η εύρεση μίας καινούργιας δουλειάς, η πρόοδος στην δουλειά που έχετε ή ένα ικανοποιητικό κέρδος από αυτήν, είναι μερικοί από τους τρόπους που αυτή η επιρροή μπορεί να εκφραστεί σήμερα. Ο δρόμος για την καριέρα των ονείρων σας επίσης μπορεί να ανοίξει σήμερα, έστω και λίγο.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Καρκίνο:

Μία πολύ χαρούμενη μέρα για τα περισσότερα, αν όχι όλα, θέματα εργασίας. Τα αισθηματικά σας δέχονται και αυτά πολλές ευλογίες και πολύ καλοτυχία. Τα μέρη μέρη, όπως σχολές, βιβλιοθήκες, βιβλιοπωλεία και αλλά, είναι μέρη στα οποία μπορεί να βρείτε ένα καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον. Τα ταξίδια αναψυχής είναι ευοίωνα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Λέοντα:

Σήμερα θα έχετε μία, ως επί το πλείστον, ήρεμη και ευχάριστη μέρα. Θα έχετε πολλούς λόγους να νιώθετε ευλογημένοι και ικανοποιημένοι. Είναι πιθανό αυτή η επιρροή να εκφραστεί σαν ένας σημαντικός λόγος, ή λίγοι σημαντικοί λόγοι, για να είστε ικανοποιημένοι, αλλά είναι πιθανότερο να εκφραστεί ως πολλοί, όχι τόσο εντυπωσιακοί, λόγοι.

Ημερήσιες Προβλέψεις για την Παρθένο:

Δουλειές που γίνονται μέσω ίντερνετ, τηλεφώνου, ή παρόμοιων μέσων λαμβάνουν πολύ βοήθεια σήμερα. Η κοινωνική σας ζωή επίσης υποστηρίζεται. Το να είστε με φίλους σας σας φέρνει χαρά. Το να είστε με τον σύντροφό σας θα σας φέρει ακόμα περισσότερη χαρά.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Ζυγό:

Όλα τα χρηματικά και εργασιακά θέματα λαμβάνουν ευλογίες σήμερα, και πολύ καλοτυχία. Όχι όμως ο τζόγος. Δεν είναι ακριβώς δυσοίωνη μέρα για παιχνίδια τύχης, απλά δεν επηρεάζονται από τις φάσεις της ημέρας. Επίσης, η βελτίωση της ομορφιάς σας με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί να δώσει πολύ καλά αποτελέσματα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Σκορπιό:

Σήμερα θα έχετε μία πολύ καλή και, κατά πάσα πιθανότητα, γεμάτη χαρά μέρα. Γενάτε την καλοτυχία και, έτσι, έλκετε ευχάριστες και ωφέλιμες καταστάσεις και συγκυρίες προς το μέρος σας. Επίσης, η ικανότητά σας να γοητεύετε τους ανθρώπους είναι πιο μεγάλη σήμερα, οπότε όσοι ψάχνουν για κάποια σχέση, μπορεί να σταθούν τυχεροί.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Τοξότη:

Σήμερα θα έχετε μία ως επί το πλείστον ήρεμη, ήσυχη και αρμονική μέρα. Είναι όμως μία σημαντική μέρα. Τα πράγματα μπαίνουν στην θέση τους και οι δρόμοι για την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου σας ανοίγουν. Αν είναι ήδη ανοιχτοί, γίνονται φαρδύτεροι και ευκολότεροι. Όμως, όσοι ασχολούνται με την πνευματικότητα, σήμερα μπορεί να έχουν μία πολύ παραγωγική, ή με άλλους τρόπους ωφέλιμη, μέρα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Αιγόκερω:

Το εμπόριο, και ακόμα περισσότερο το διεθνές εμπόριο, λαμβάνουν πολύ θετικές επιρροές. Επίσης, αν χρειάζεται να αρχίσετε κάποια διαφημιστική καμπάνια μέσα στον ανάδρομο Ερμή, σήμερα είναι μάλλον η καλύτερη μέρα για να το κάνετε. Η κοινωνικοποίηση, τόσο κατά πρόσωπο, όσο και μέσω ίντερνετ, μπορεί να είναι κάτι που λαμβάνει χαρούμενες και καλότυχες επιρροές.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Υδροχόο:

Τόσο η δουλειά, όσο και τα χρηματικά είναι ευοίωνα σήμερα. Αν σκοπεύατε να αλλάξετε την δουλειά σας, την καριέρα σας, ή τις σπουδές σας, σήμερα οι καταστάσεις θα ξεκαθαρίσουν και θα διευκολυνθείτε στο να το πετύχετε. Αν δεν σκοπεύατε κάτι τέτοιο και σήμερα δημιουργηθούν τέτοιες σκέψεις στο μυαλό σας, ή παρουσιαστούν ευκαιρίες για να το κάνετε, κρατήστε την πληροφορία, αλλά αποφύγετε βεβιασμένες αποφάσεις.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τους Ιχθείς:

Ο εαυτός σας έχει πολλά να σας πει σήμερα, γι’ αυτό ακούστε τον. Επίσης προσπαθήστε να εκφράσετε τον εαυτό σας, στην διάρκεια της ημέρας, έστω και λίγο περισσότερο απ’ όσο συνήθως. Μην πιέσετε και μην καταπιέσετε τον εαυτό σας ακόμα και με αυτόν τον τρόπο. Ενθαρρύνετέ τον να εκφραστεί, όσο περισσότερο εσείς νιώθετε ασφαλής. Πολλά καλά πράγματα μπορεί να έρθουν σαν αποτέλεσμα, ακόμα κι αν μοιάζουν άσχετα. Πέραν αυτού, οι σπουδές λαμβάνουν πολλές ευλογίες σήμερα.

Να είστε ευτυχισμένοι και να απολαμβάνετε την μέρα σας!