Ημερήσιες Προβλέψεις
Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Σελήνη σήμερα πιέζει τον Άρη και αυτή η πίεση προκαλεί τις παρακάτω επιπτώσεις. Καθώς όμως ο Άρης είναι καλά υποστηριζόμενος από άλλους πλανήτες, και οι μακροχρόνιες όψεις είναι θετικές, η ένταση των παρακάτω φαινομένων θα είναι σχετικά μικρή, εκτός αν υποστηρίζεται από το γενέθλιο χάρτη σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Κριό:

Η σεξουαλική σας ενέργεια είναι πολύ δυνατή σήμερα, αλλά δεν διοχετεύεται καλά. Έτσι, μία ευερεθιστότητα και μία ανυπομονησία μπορεί να προκύψουν. Επίσης, φυσικά, μπορεί να προκύψουν κάποια εμπόδια στην απόλαυση του ίδιου του σεξ.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Ταύρο:

Μπορεί να ταλαντώνεστε από καταστάσεις υπερβολικού ενθουσιασμού σε καταστάσεις παντελούς έλλειψης ενδιαφέροντος και πάλι πίσω. Όσο καλύτερα ισορροπήσετε αυτήν την επιρροή, τόσο πιο ομαλά θα εξελιχθεί η μέρα σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τους Διδύμους:

Η υγεία σας μπορεί να χρειάζεται λίγη προσοχή. Ειδικά αν έχετε κάποιον πυρετό ή υψηλή πίεση. Επίσης, αποφύγετε μη απαραίτητα ταξίδια σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Καρκίνο:

Τα αισθηματικά σας και τα σεξουαλικά σας επηρεάζονται από την δύσκολη όψη της ημέρας. Φροντίστε να είστε ήρεμοι, υπομονετικοί και προσεκτική όταν διαχειρίζεστε ό,τι συμβαίνει σε σχέση με τον σύντροφό σας, ή κάποιον πιθανό σύντροφο.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Λέοντα:

Το γονικό ζευγάρι, ή ο σύντροφός σας μπορεί να σας στρεσάρουν ή να σας εκνευρίσουν λίγο. Σε μερικές περιπτώσεις αυτά μπορεί να προέρχονται από τα παιδιά σας και τους συντρόφους τους.

Ημερήσιες Προβλέψεις για την Παρθένο:

Η υγεία σας μπορεί να είναι λίγο ευαίσθητη. Ιδιαίτερα το αναπνευστικό και τα πόδια. Φροντίστε την καταλλήλως. Οι φίλοι σας επίσης μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικοί ή να σας αγχώσουν κάπως.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Ζυγό:

Σήμερα δεν είναι καλή μέρα για ψώνια. Αν δεν χρειάζεται να τα κάνετε σήμερα, αποφύγετέ τα. Αν χρειάζεται αν τα κάνετε, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με οτιδήποτε αγοράζετε, καθώς επίσης και σε όλη την διαδικασία. Αυτό συμπεριλαμβάνει το να πάτε στα μαγαζιά, να κάνετε τα ψώνια σας και τον γυρισμό σας στο σπίτι.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Σκορπιό:

Η οικογένεια μπορεί να σας εκνευρίσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Μητέρες, γιαγιάδες και άλλες τέτοιες φιγούρες είναι τα πιθανότερα αίτια. Φροντίστε να μην ρίξετε επιπλέον λάδι στην φωτιά.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Τοξότη:

Οι φίλοι σας μπορεί να σας αγχώσουν ή να σας εκνευρίσουν σήμερα. Στις περισσότερες περιπτώσεις χτυπώντας ευαίσθητες χορδές χωρίς καν να ξέρουν ότι το κάνουν. Γι’ αυτό, μην αντιδράτε έντονα, αλλά, αν χρειάζεται, πείτε τους να σταματήσουν.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Αιγόκερω:

Μία γενικευμένα αγχωτική μέρα για τους εμπόρους. Πέραν αυτών, αποφύγετε μη αναγκαίες ή παράτολμες αγορές σήμερα. Επίσης να είστε έτοιμοι να ανεχτείτε καθυστερήσεις και παρόμοια προβλήματα σε τυχόν παραγγελίες που κάνετε.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Υδροχόο:

Φροντίστε να χαλαρώσετε το πρόγραμμά σας, όσο το δυνατόν, και να δημιουργήσετε κάποια ευχάριστη ώρα για εσάς. Είναι πολύ εύκολο να νιώσετε την “ζωή” να σας κατακλύζει, ιδιαίτερα όταν οι καταστάσεις δεν είναι και τόσο εύκολες.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τους Ιχθείς:

Εφιάλτες μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν. Επίσης, το μυαλό σήμερα “συνηθίζει” να χτίζει αγχωτικά ή αρνητικά σενάρια. Αντ’ αυτού, χρησιμοποιήστε την ενέργεια που έχετε για να δημιουργήσετε ευχάριστα και θετικά σενάρια.

Να είστε ευτυχισμένοι και να απολαμβάνετε την μέρα σας!