Ημερήσιες Προβλέψεις
Αστρολογικές Προβλέψεις

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Κριό:

Οι σπουδές τα ταξίδια και οι σχέσεις εξ’ αποστάσεως μοιάζουν ευοίωνα σήμερα. Οι σπουδές και η κάθε τύπου ενασχόληση με την φιλοσοφία, την λογοτεχνία και τα μεταφυσικά, μπορούν να προοδεύσουν. Τα αισθηματικά θα λάβουν κάποιες ευλογίες ακόμα και όπου δεν υπάρχουν σχέσεις εξ’ αποστάσεως.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Ταύρο:

Υπάρχει μία έξτρα έμφαση στην ερωτική και σεξουαλική ζωή. Δεν είναι τόσο μεγάλη από μόνη της, αλλά καθώς υποστηρίζεται από τις μακράς διαρκείας πλανητικές όψεις, ακόμα κι αυτή η λίγη έξτρα έμφαση μπορεί να είναι αρκετή. Οπότε, αυτή η μέρα μπορεί να είναι αρκετά ευχάριστη τόσο γι’ αυτούς που έχουν κάποια σχέση, όσο και γι’ αυτούς που ψάχνουν. Αν ανήκετε στην δεύτερη κατηγορία, βγείτε έξω και λάμψτε.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τους Διδύμους:

Τυχόν προβλήματα με τους συνεταίρους σας ή με τον σύντροφό σας, σήμερα ηρεμούν. Το μυαλό σας καθαρίζει. Οπότε αυτή είναι μία καλή μέρα για να δουλέψετε με τέτοια προβλήματα και να τα λύσετε. Αν δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα, τότε να περιμένετε κάποια πρόοδο ή ευχαρίστηση από αυτούς τους τομείς της ζωής σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Καρκίνο:

Σήμερα υπάρχει μία μεγαλύτερη έμφαση και καλοτυχία στα θέματα εργασίας. Αν υπήρχε κάποια ένταση εκεί, τώρα ηρεμεί. Αν περνάει από το χέρι σας να διορθώσετε τέτοιες καταστάσεις, κάντε το σήμερα, σε όποιον βαθμό μπορείτε. Και η υγεία μπορεί να βελτιωθεί αν υπήρχαν προβλήματα σ’ αυτήν.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Λέοντα:

Αυτή θα είναι μία γενικά ευχάριστη και τυχερή μέρα. Παρά το γεγονός ότι δεν περιμένω πολύ μεγάλα γεγονότα, ακόμα κι αυτά δεν είναι απίθανα. Οπότε, αν θέλετε να πετύχετε κάτι σημαντικό, εστιάστε τις ενέργειές σας και τις πράξεις σας προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ημερήσιες Προβλέψεις για την Παρθένο:

Μία αρκετά ήρεμη και χαλαρωτική μέρα για εσάς. Αν είναι μέρα ρεπό για εσάς, το να μείνετε στο σπίτι και να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε είναι, κατά πάσα πιθανότητα αυτό που θέλετε να κάνετε. Και στην πραγματικότητα, όποια κι αν είναι η περίπτωσή σας, φροντίστε να το κάνετε αυτό σε όποιον βαθμό μπορείτε. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε σήμερα είναι να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Οπότε, κάντε το με οποιονδήποτε τρόπο δουλεύει για εσάς.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Ζυγό:

Το εμπόριο λαμβάνει μία καλοτυχία σήμερα. Επίσης, η αγορά απαραίτητου εξοπλισμού είναι ευοίωνη. Ακόμα πιο ευοίωνη αν το αναβάλατε για καιρό τώρα. Οι φίλοι, τα αδέρφια σας, και αυτοί που θεωρείτε σαν αδέρφια σας θα είναι υποστηρικτικοί σήμερα, αν τους χρειάζεστε να είναι. Αν όχι, τότε θα είναι μία ευχάριστη παρέα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Σκορπιό:

Υπάρχει μία καλοτυχία και, κατά πάσα πιθανότητα, κάποια πρόοδος όσον αφορά στα οικονομικά σας. Η επίλυση προβλημάτων στα οικονομικά σας είναι πιο συμβατή με τις ενέργειες που δίνουν τα άστρα σήμερα σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Οπότε, αν είχατε κάποια τέτοια θέματα, κάντε ό,τι μπορείτε για να τα διευθετήσετε σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Τοξότη:

Αυτή θα είναι μία πολύ λαμπρή μέρα για εσάς. Το Σύμπαν σας φέρνει καλοτυχία και εσείς ακτινοβολείτε αυτοπεποίθηση. Τα δυο τους είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός. Μπορείτε να επιτύχετε κάθε τι που αποφασίσετε να φροντίσετε να το πετύχετε. Και μάλιστα, αυτή η κατάσταση θα διαρκέσει για άλλες δυο μέρες, οπότε κάντε ότι καλύτερο μπορείτε.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Αιγόκερω:

Η φαντασία σας είναι πολύ δυνατή, ενεργή και δημιουργική σήμερα. Οι καλλιτέχνες και οι τέχνες λαμβάνουν ακόμα περισσότερες ευλογίες, αλλά με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε λόγο αν επιστρατεύσετε την φαντασία σας, θα παράγετε κάποια πρόοδο στον τομέα. Επίσης, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για οιωνούς. Μπορεί να δείτε αρκετούς σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Υδροχόο:

Αν έχετε αμελήσει την κοινωνική σας ζωή, εν μέρει ή εξ ολοκλήρου, σήμερα είναι μία καλή μέρα για να καλύψετε το έδαφος. Το ίδιο ισχύει και για τα κοινωνικά σας δίκτυο. Επίσης και η ενασχόληση, ανανέωση και προώθηση των διαδικτυακών σας σελίδων ωφελείται. Παρά το γεγονός ότι μία εμφανής επιτυχία μπορεί να καθυστερήσει λίγο να έρθει, κάντε το καλύτερο που μπορείτε σήμερα, και σύντομα θα έρθει.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τους Ιχθείς:

Όλα τα θέματα τα σχετικά με την καριέρα σας φαίνονται καλότυχα. Πρόσφατα, οι περισσότεροι από εσάς, είχατε να αντιμετωπίσετε ανισόρροπες καταστάσεις σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Δεν ήταν απαραίτητα άσχημες, αλλά ανισόρροπες παρόλα αυτά. Σε μερικές περιπτώσεις, αβέβαιες. Σήμερα τα πράγματα ηρεμούν και τακτοποιούνται και το σκηνικό καθαρίζει με ευοίωνο τρόπο. Αν στην δική σας περίπτωση οι καταστάσεις ήταν αρκετά καλές μέχρι τώρα, σήμερα μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερες.

Να είστε ευτυχισμένοι και να απολαμβάνετε την μέρα σας!