Ημερήσιες Προβλέψεις
Αστρολογικές Προβλέψεις

Όλα τα ζώδια αισθάνονται αυτήν την μέρα χειρότερη απ’ ότι είναι. Έχετέ το αυτό στο μυαλό σας καθώς αντιμετωπίζετε και διαχειρίζεστε τις διάφορες καταστάσεις.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Κριό:

Κάποιες αγχώδεις σκέψεις και ανασφάλειες σχετικά με τα επαγγελματικά σας και το επαγγελματικό σας μέλλον μπορεί να εμφανιστούν. Κρατήστε μία ήρεμη στάση και αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Αύριο τα πράγματα θα μοιάζουν πολύ καλύτερο.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Ταύρο:

Μία γενική αίσθηση αποθάρρυνσης και απογοήτευσης μπορεί να ξυπνήσει. Τις περισσότερες φορές, μάλιστα, χωρίς κάποιο αίτιο. Το πώς είναι η ζωή σας και πώς θα θέλατε να είναι, είναι πιθανότατα η αφορμή των ανησυχιών σας. Αντ’ αυτού εστιάστε στις ευλογίες σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τους Διδύμους:

Αν η κοινωνική σας ζωή είναι ικανοποιητική, τότε αυτή η μέρα θα είναι ανώδυνη. Αν όχι, τότε μπορεί να νιώσετε την διαφορά μεταξύ της επιθυμητής και πραγματικής κατάστασης πολύ έντονα. Συγκεντρωθείτε στα θετικά στοιχεία της κοινωνικής σας ζωής.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Καρκίνο:

Ανησυχίες σχετικά με την καριέρα σας, της συνεργασίες σας και πράγματα σαν κι αυτά, είναι πιθανές. Σε μερικές περιπτώσεις και ανησυχίες σχετικά με τον γάμο σας και το καλό του μέλλον είναι πιθανές. Όπως είπαμε όμως, αυτός είναι μάλλον μόνο ο τρόπος που αισθάνεστε τις καταστάσεις και όχι κάτι στο οποίο αξίζει να αφιερώσετε την ενέργειά σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Λέοντα:

Ανησυχίες, φόβοι και ανασφάλειες σχετικά με την υγεία και την δουλειά σας μπορεί να εμφανιστούν. Στις περισσότερες περιπτώσεις χωρίς κάποιο προφανές αίτιο. Σε κάποιες περιπτώσεις ένα μικρό αίτιο δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση. Παραμείνετε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι.

Ημερήσιες Προβλέψεις για την Παρθένο:

Τα αισθηματικά και τα σεξουαλικά σας μπορεί να σας δημιουργήσουν κάποιο άγχος. Η ερωτική ζωή των παιδιών σας επίσης μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια αναστάτωση. Να επαναλάβω ότι στις περισσότερες περιπτώσεις η αιτία είναι μικρότερη, αν υπάρχει, από το άγχος και την αναστάτωση που παράγει. Παραμείνετε ήρεμοι και αισιόδοξοι.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Ζυγό:

Η οικογένεια και πιθανά ο σύζυγος ή ο σύντροφός σας μπορεί να είναι το θέμα των ανησυχιών σας σήμερα. Το θέμα, αλλά όχι απαραίτητα η αιτία. Σε μερικές περιπτώσεις, μπορεί να είναι η έλλειψή τους από την ζωή σας αυτό που σας αναστατώνει. Συνειδητοποιείστε αυτό που θέλετε και εστιάστε στα θετικά στοιχεία της περίπτωσής σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Σκορπιό:

Η υγεία σας μπορεί να σας προκαλέσει κάποιο άγχος σήμερα. Επίσης, μικρά ατυχήματα, ή σχεδόν ατυχήματα, μπορεί να συμβούν. Φυσικά, φροντίστε καταλλήλως την υγεία σας, αλλά μην πανικοβάλλεστε. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο τρόπος που νιώθετε την κατάσταση είναι χειρότερος απ’ ότι η κατάσταση απαιτεί.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Τοξότη:

Αν κάτι θα σας αγχώσει σήμερα, αυτό είναι τα χρήματα. Αν υπάρχει κάποια πραγματική αιτία, κατά πάσα πιθανότητα αντιδράτε υπερβολικά. Σε οποιανδήποτε περίπτωση, ηρεμήστε και αξιολογήστε την κατάσταση πιο αντικειμενικά.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Αιγόκερω:

Η οικογένειά σας και πόσο σημαντικοί νιώθετε ανάμεσά τους, μπορεί να βασανίσουν τις σκέψεις σας σήμερα. Όπως είπαμε, στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό συμβαίνει χωρίς κάποια πραγματική αιτία, ή χωρίς κάποια αρκετά σημαντική αιτία. Εστιάστε στα θετικά στοιχεία της κατάστασής σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Υδροχόο:

Ο τρόπος που αισθάνεστε για τους φίλους σας, καθώς επίσης και το πόσο αγαπητοί και σημαντικοί προς αυτούς νιώθετε, μπορεί να σας στρεσάρουν λίγο σήμερα. Κατά πάσα πιθανότητα δεν βλέπετε τα πράγματα καθαρά, οπότε, ηρεμήστε και επανεκτιμήστε την κατάσταση.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τους Ιχθείς:

Πολλά μικρά αίτια από διαφορετικές πτυχές της ζωής σας μπορεί να σας αναστατώσουν κατά διαστήματα. Τα περισσότερα από αυτά, αν όχι όλα, είναι πράγματα που μπορείτε εύκολα να φτιάξετε, να αποφύγετε, ή οτιδήποτε ταιριάζει στην περίπτωση. Οπότε φροντίστε να κρατήσετε το μυαλό σας ήρεμο και καθαρό.

Να είστε ευτυχισμένοι και να απολαμβάνετε την μέρα σας!