Ημερήσιες Προβλέψεις
Αστρολογικές Προβλέψεις

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Κριό:

Σήμερα θα έχετε μία αρκετά αρμονική μέρα. Η φροντίδα του σπιτιού και κάποιες αλλαγές στην διακόσμησή του, είναι πράγματα που θέλετε να κάνετε και που πιθανότατα θα κάνετε. Η όλη διαδικασία θα σας προσφέρει ευχαρίστηση. Επίσης φιλικές, αισθηματικές, οικογενειακές και κάθε είδους σχέσεις μπορούν να γίνουν βαθύτερες.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Ταύρο:

Οι συναντήσεις με φίλους, σήμερα, είναι ευχάριστες για εσάς. Για όσους έχουν κάποια σχέση, τα πράγματα με το ταίρι σας θα είναι έως και πολύ ευχάριστα. Γι’ αυτούς που ψάχνουν σχέση, ο κοινωνικός σας κύκλος μπορεί να σας προσφέρει ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τους Διδύμους:

Όλα τα εργασιακά θέματα εξελίσσονται ομαλά και καλά σήμερα. Η δουλειά μπορεί να είναι εύκολη, ευχάριστη και προσοδοφόρα. Μπορεί να είναι λίγο φορτωμένη, αλλά ακόμα και τότε, κατά πάσα πιθανότητα, με ευχάριστο τρόπο. Τουλάχιστον, θα σας δώσει μία αίσθηση ικανοποίησης.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Καρκίνο:

Η μέρα σας θα είναι πολύ καλή και ευχάριστη. Οτιδήποτε προσπαθείτε να κάνετε, σας μοιάζει εύκολο σήμερα. Η αυτοπεποίθησή σας είναι σε πολύ καλή κατάσταση και η καλοτυχία σας ακολουθεί σχεδόν παντού. Τα αισθηματικά σας λαμβάνουν την περισσότερη τύχη.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Λέοντα:

Η σημερινή θα είναι μία αρκετά ήρεμη και γαλήνια μέρα. Ευχάριστη όμως. Όχι βαρετή. Είναι μία καλή μέρα για να φορτώσετε τις μπαταρίες σας και να ετοιμαστείτε για οτιδήποτε σχεδιάζετε να κάνετε τις επόμενες μέρες. Αφιερώστε αυτήν την μέρα στα χόμπι σας, αν μπορείτε.

Ημερήσιες Προβλέψεις για την Παρθένο:

Φίλοι και γνωστοί, email και τηλεφωνήματα, πράγματα σαν κι αυτά, θα γεμίσουν την μέρα σας. Ακούγεται, ίσως, σαν να είστε υπερβολικά πολυάσχολοι, και ίσως να γίνει έτσι, αλλά χωρίς να υπάρχει πολύ άγχος. Για τους περισσότερους θα είναι μία καθαρά ευχάριστη μέρα. Για τους υπόλοιπους θα είναι μία ευχάριστη μέρα με ψήγματα άγχους.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Ζυγό:

Κατά την διάρκεια του ανάδρομου Ερμή συνήθως δεν συμβουλεύουμε επέκταση επιχειρήσεων, αλλά αν βιάζεστε, τότε σήμερα είναι μία καλή μέρα για να κινηθείτε. Ακόμα και αν αυτή δεν είναι η περίπτωσή σας, όλα τα θέματα εργασίας και καριέρας λαμβάνουν εύνοια σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Σκορπιό:

Φοιτητές, διδάσκοντες, καθώς και οι περισσότεροι καλλιτέχνες θα έχουν μία πολύ δημιουργική και ωφέλιμη μέρα. Οι υπόλοιποι θα έχουν επίσης μία παραγωγική και δημιουργική μέρα, όσον αφορά στην δουλειά. Ο τρόπος που εκφράζεται η όψη αυτή είναι με το να σας προσφέρει ικανοποίηση από την δουλειά και την ζωή σας. Οπότε, τα χρήματα μπορεί να συμπεριλαμβάνονται, μπορεί και όχι. Σίγουρα δεν είναι η εστίασή σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Τοξότη:

Η σεξουαλική και η συναισθηματική ικανοποίηση είναι σημαντικές για εσάς σήμερα. Η πιθανότητες λένε ότι θα λάβετε αρκετή. Έχετε στο μυαλό σας, όμως, ότι όταν λέω συναισθηματική ικανοποίηση δεν μιλάω απαραίτητα για ερωτικές σχέσεις. Οι φίλοι σας, η οικογένειά σας, ή οποιοσδήποτε, μπορεί να σας φέρει συναισθηματική ικανοποίηση.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Αιγόκερω:

Οι επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις μπορούν να γίνουν αποδοτικές σήμερα. Ακόμα και χωρίς αυτά, οι συνέταιροί σας μπορεί να είναι πιο συνεργάσιμοι ή και να σας εμπνεύσουν. Αν έχετε να κάνετε με τον νόμο ή με τις αρχές, η διαδικασία θα είναι όσο πιο ανώδυνη γίνεται σήμερα. Γι’ αυτό, αν έχετε τέτοια θέματα, φροντίστε να τα τακτοποιήσετε σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Υδροχόο:

Όλα τα θέματα εργασίας λαμβάνουν εύνοια σήμερα. Προετοιμασίες για να προωθήσετε ή να ιδρύσετε την εταιρία σας στο μέλλον, η διασφάλιση της παρούσας θέσης εργασίας, ή η προετοιμασία του εδάφους για μία προαγωγή ή μία καλύτερη θέση, είναι πράγματα που ευνοούνται ιδιαίτερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τους Ιχθείς:

Αυτή είναι μία πολύ τυχερή και χαρούμενη μέρα για εσάς. Τα ταξίδια είναι ευοίωνα, ιδιαίτερα αν γίνονται για ευχαρίστηση. Οι φοιτητές μπορεί να έχουν μία πολύ ευχάριστη μέρα και καλές εξελίξεις στις σπουδές τους. Πέραν αυτών, η μέρα σας θα είναι αρκετά χαρούμενη ακόμα και αν δεν γίνει κάτι εντυπωσιακό.