Ημερήσιες Προβλέψεις
Αστρολογικές Προβλέψεις

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Κριό:

Τα πράγματα στην δουλειά σήμερα γίνονται πολύ καλύτερα και ομαλά. Οι σπουδές και τα διανοητικά είδη εργασίας λαμβάνουν τις περισσότερες ευλογίες. Επίσης, η μέρα είναι καλή για λήψεις αποφάσεων σχετικά με την δουλειά και τις σπουδές σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Ταύρο:

Η δουλειά σας προχωράει αρκετά καλά και καλότυχα σήμερα. Επίσης, λαμβάνετε κάποια μορφή ικανοποίησης από αυτήν. Υπάρχοντα θέματα υγείας μπορεί να βελτιωθούν, και γενικά αισθάνεστε πιο δυνατοί και δραστήριοι. Αν έχετε κάποια σταθερή σχέση, μπορείτε να περιμένετε να περάσετε όμορφα με το έτερόν σας ήμισυ.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τους Διδύμους:

Σήμερα τα αισθηματικά σας μοιάζουν καλά. Γι’ αυτούς που έχουν κάποια σχέση, οι καταστάσεις μέσα στην σχέση θα είναι αρμονικές και χαρούμενες. Γι’ αυτούς που ψάχνουν κάποια, υπάρχει μία τάση για καλοτυχία. Βοηθήστε την να σας έρθει. Οι περισσότερες από τις άλλες πτυχές της ζωής σας, επίσης λαμβάνουν θετικές ενέργειες. Το σεξ, όμως, ίσως να χρειάζεται κάποια προσοχή τόσο κατά την διάρκεια, όσο και στον τρόπο που το προσεγγίζετε.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Καρκίνο:

Τα πράγματα στην δουλειά θα είναι μάλλον πολύ πιο ήρεμα σήμερα. Για μερικούς από εσάς μπορεί αυτό να εκφραστεί με το ότι έχετε ρεπό. Το να είστε στο σπίτι και να ασχολείστε με αυτό σας φέρνει μία αίσθηση εσωτερικής ειρήνης κι αρμονία. Μπορεί όμως να είναι κάπως περίεργα τα πράγματα με τον σύντροφό σας, αλλά κατά πάσα πιθανότητα λόγω δικών τους προβλημάτων και όχι λόγω προβλημάτων μεταξύ σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Λέοντα:

Σήμερα θα είναι μία πολύ ευχάριστη μέρα για εσάς. Όλες οι όψεις της ζωής σας μπορούν να είναι χαρούμενες και καλότυχες. Η κοινωνική σας και η αισθηματική σας ζωή είναι αυτές που λαμβάνουν τις περισσότερες ευλογίες. Η υγεία σας, όμως, μπορεί να χρειάζεται κάποια προσοχή, περισσότερο επειδή έχετε μία τάση σε ατυχήματα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για την Παρθένο:

Όλα όσα θεωρείτε σημαντικά εξελίσσονται καλά σήμερα. Ανάμεσα σ’ αυτά και τα οικονομικά. Εν τούτοις, φροντίστε να εστιάζετε στις οικονομικές ευλογίες που έχετε και που λαμβάνετε και όχι στα έξοδα και τις υποχρεώσεις που έχετε. Αν το κάνετε, ακόμα περισσότερες ευλογίες θα σας έρθουν.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Ζυγό:

Λίγο άγχος ή λίγη αποθάρρυνση μπορεί να λάβετε από τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους, αλλά η αποφασιστικότητά σας η αυτοπεποίθησή σας είναι σε πολύ καλή κατάσταση για να επηρεαστούν. Οπότε, τα περισσότερα πράγματα στην μέρα σας βαίνουν καλώς. Οι δουλειές που έχουν μεγάλη επαφή με πελάτες θα είναι οι πιο πολυάσχολες και καλότυχες σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Σκορπιό:

Υπάρχει μία καλοτυχία στα οικονομικά σας. Επίσης σήμερα η διαίσθησή σας είναι σε καλή κατάσταση. Όμως, αυτή η όψη δεν επηρεάζει τον τζόγο ούτε θετικά, ούτε αρνητικά. Παλιά οικονομικά ή επαγγελματικά σας σχέδια που τα έχετε παρατήσει μπορεί σήμερα να αρχίσουν και πάλι να μοιάζουν εφικτά. Προβλήματα στις επικοινωνίες είναι πολύ πιθανό να συμβούν.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Τοξότη:

Μερικές αρνητικές φήμες μπορεί και σήμερα να φτάσουν σε εσάς. Αλλά σήμερα το μυαλό σας είναι αρκετά καθαρό για να αναγνωρίσει είτε ότι είναι αβάσιμες, είτε ότι είναι παρατραβηγμένες. Η καλοτυχία σας και η αυτοπεποίθησή σας είναι επίσης πολύ ισχυρές, και έτσι τα περισσότερα πράγματα προχωράνε καλά και εύκολα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Αιγόκερω:

Έχετε μία τάση για απαισιοδοξία και κατάθλιψη σήμερα. Αν αυτό είναι κάτι συνηθισμένο στην ζωή σας, τότε σήμερα μπορεί να το νιώσετε πιο ισχυρά. Αλλά αν μπορέσετε να το ξεπεράσετε έστω και λίγο, θα δείτε ότι τα περισσότερα θέματα της ζωής σας εξελίσσονται καλά. Η δουλειά ακόμα περισσότερο. Αν η δουλειά σας έχει σχέση με την τέχνη ή τα μεταφυσικά, ακόμα περισσότερο.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Υδροχόο:

Σήμερα νιώθετε πιο ήρεμοι, πιο ισορροπημένοι και πολύ πιο εμπνευσμένοι. Κάθε δουλειά ή χόμπι που χρειάζεται έμπνευση και ευστροφία μπορεί να έχει αισθητά μεγάλη πρόοδο σήμερα. Η διαίσθησή σας όμως δεν είναι και πολύ αξιόπιστη σήμερα, οπότε χρησιμοποιείστε το μυαλό σας στην θέση της, όποτε αυτό μπορεί να γίνει.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τους Ιχθείς:

Με τον Άρη στον Σκορπιό η σεξουαλική ενέργεια έχει αρχίσει να ενισχύεται για όλους. Σήμερα η δική σας θα είναι πολύ ισχυρή και με λίγες παρενέργειες, αν έχει οποιαδήποτε. Ανάμεσα στα άλλα οφέλη, μπορεί να βελτιωθεί και η σεξουαλική σας ζωή. Η δουλειά επίσης λαμβάνει θετικές επιρροές. Αν η δουλειά σας σχετίζεται με το σεξ, ή το πόσο σέξι είστε εσείς, τότε μπορείτε να περιμένετε μία πολύ ωφέλιμη μέρα.

Να είστε ευτυχισμένοι και να απολαμβάνετε την μέρα σας!