Ο χειμώνας είναι η εποχή για χουζούρεμα, επομένως και η εποχή των σταθερών σχέσεων. Είναι δύσκολο μέσα στα κρύα να ψάχνεις για νέο σύντροφο και κάποιος δίπλα σου γενικά είναι εγγύηση για ένα ζεστό βράδυ στο κρεβάτι.

Όσοι άνδρες λοιπόν αναζητούν να βρουν την σύντροφο των ονείρων τους καλά θα κάνουν να μην ξυρίζονται κάθε μέρα σαν φαντάροι. Αυτό που ελκύει τις γυναίκες δεν είναι ένα καλογυαλισμένο μωρουδίστικο πρόσωπο.

Όπως φαίνεται, οι γυναίκες αναστατώνονται στην θέα ανδρών με μεγάλες, μακριές γενειάδες όπου μπορούν να κουρνιάσουν και να βάλουν  τα δάχτυλά τους. Έτσι είναι και πιθανότερο να βρουν έναν βαρβάτο τύπο με μια μικρή φλοκάτη στο πρόσωπο.

Το ελληνικό ‘βαρβάτος΄ άλλωστε προέρχεται από το λατινικό ‘barbatus’ δηλαδή ‘γενειοφόρος’. Κάτι πρέπει να σημαίνει αυτό!

Τα αίτια βρίσκονται (και πάλι) στην εξέλιξη του είδους!

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Queensland έδειξε ότι οι γυναίκες ελκύονται σεξουαλικά από άνδρες με γένια. Με αυτή την κατηγορία ανδρών θα προτιμούσαν να διατηρούν και μακροχρόνιες σχέσεις. Τα βελούδινα, παιδικά πρόσωπα πάλι χωρίς γενειάδα δεν θεωρούνται ερεθιστικά.

Πάντως οι λιγότερο μαλλιαροί μην ανησυχείτε. Όσοι κρατάτε τα προσωπάκια σας καθαρά και περιποιημένα είστε και εσείς cool.

Οι ερευνητές εξηγούν ότι οι γυναίκες θεωρούν τους άντρες με γενειάδα ως πιο ώριμους, αρρενωπούς και κοινωνικά κυρίαρχους. Όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά που κάνουν τις γυναίκες να ορμάνε γιατί εγγυώνται ότι ο άντρας θα είναι καλός πατέρας και προστάτης. Από την άποψη της εξελικτικής βιολογίας, οι γυναίκες τρέχουν σε γεροδεμένους άντρες που θα τις φροντίζουν.

Όσοι μουσάτοι όμως μην πανικοβάλλεστε πως οι γυναίκες θα έρχονται σε εσάς για να γίνετε πατέρας των παιδιών τους. Το όλο θέμα με τα μωρά είναι υποσυνείδητο.

Γενειάδα, το μυστικό της ανδρικής επιτυχίας;

Εάν δεν έχετε πειστεί ακόμα δείτε και τον Dan Bilzerian, τον διάσημο επαγγελματία παίχτη πόκερ. Ο Dan έχει γίνει ο απόλυτος αστέρας του Instagram με την πυκνή γενειάδα του και τις απίστευτα χυμώδεις γυναίκες γύρω του κάθε μέρα όλη μέρα.

Δείτε και μόνοι σας, οι γυναίκες αγαπούν τις γενειάδες:

The plan is to do a TV show on me running a weed dispensary open to the public in Vegas, been in meetings all week

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Όπως είπαμε λοιπόν, παρατήστε το ξυράφι!

Woke up and saw this, pretty fucking cool. @karinaisaevaisreal #Respect

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Πηγή:

Maxim

2 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.