Το να πετύχεις μια επίδοση που θα σε βάλει κατευθείαν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες είναι κάτι το αξιοζήλευτο. Τις περισσότερες φορές τουλάχιστον. Άλλοι κάνουν αθλητικά ή επιστημονικά ρεκόρ, άλλοι φτιάχνουν τεράστια γλυκά, ταξιδεύουν όλες τις χώρες και άλλα τέτοια βαρετά. Σε κάθε περιπτωση είναι τιμή και δόξα να μπεις στις σελίδες της γνωστής συλλογής ρεκόρ.

Οι παρακάτω κυρίες πάντως κατάφεραν να διακριθούν λόγω των σεξουαλικών τους επιδόσεων. Και μπορεί εμείς να έχουμε τον Γιάννη Σπαλιάρα και τις 4000 κατακτήσεις του, αλλά δυστυχώς τα ρεκόρ απαιτούν και επίσημη επιβεβαίωση.

Πώς τα κατάφεραν λοιπόν οι παρακάτω γυναίκες να σπάσουν κάθε ρεκόρ; Διαβάστε αφήνοντας ηθικολογίες και ντροπές στην άκρη.

1. Περισσότεροι ερωτικοί παρτενέρ σε ένα 24ωρο

Σε μονο 24 ώρες η πορνοστάρ Lisa Sparks (με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Lisa Sparxxx) συνευρέθηκε με 919 άνδρες το 2004 στο Eroticon στην Πολωνία. Αν και έχεις περάσει μια δεκαετία, καμιά άλλη ηθοποιός δεν κατάφερε να σπάσει την επίδοση αυτή. Περίεργο…

Η όλη διαδικασία κράτησε 12 ώρες, γεγονός που αντιστοιχεί σε 45 δευτερόλεπτα για κάθε άντρα. Αυτό είναι πάλι 13 δευτερόλεπτα περισσότερο από όσο απατείται τελικά…

Φυσικά ο αριθμός σοκάρει, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η μέση γυναίκα κοιμάται με περίπου 4 συντρόφους στην ζωή της.

2. Η γηραιότερη ιερόδουλος

Η Sheila Vogel-Coupe είναι 88 χρονών και ακόμα εξασκεί το αρχαιότερο επάγγελμα. Μάλιστα χρεώνει και πάνω από 280€ για τις υπηρεσίες, ενώ δέχεται και 10 πελάτες την εβδομάδα.

Η Vogel-Coupe, που είναι και γιαγιά, επέστρεψε στο επάγγελμα το 2010 μετά τον θάνατο του δεύτερου συζύγου της. Νιώθοντας μόνη λόγω της αποδήμησης του μακαρίτη, αποφάσισε να απασχοληθεί και από τότε συνεχίζει ακάθεκτη.

3. Το μεγαλύτερο όργιο

Η Annabel Chong πρωταγωνίστησε σε μια ερωτική ταινία που έμεινε γνωστή ως το μεγαλύτερο Gang Bang της ιστορίας. Οι παραγωγοί της ταινίας ισχυρίζονταν ότι 300 άνδρες έλαβαν μέρος στο κολοσσιαίο αυτό όργιο. Τελικά ήταν μόνο 251. Μόνο…

Εάν όλα αυτά σας έχουν ήδη σοκάρει αρκετά, κρατηθείτε. Έχουμε και συνέχεια.

4. Οι περισσότεροι οργασμοί σε μια περίσταση

Το 2009 μια γυναίκα πετυχε ρεκόρ οργασμών με μιας. Η γυναίκα συμμετείχε στον φιλανθρωπικό event Masturbate-A-Thon, όπου άτομα αυνανίζονται για να συγκεντρώσουν χρήματα για δωρεές (!). Τα χρήματα δωρίζονται στην αντιμετώπιση σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών και για ανάλογες περιπτώσεις όπου τα κοινωνικά ταμπού εμποδίζουν  την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Εν πάση περιπτώσει, η κυρία αυτή πέτυχε 222 οργασμούς. Γιατι μπορούσε!

5. Οι περισσότερες γεννήσεις

Στα 79 χρόνια της ζωής της η Valentina Vassilyeva κατάφερε να γεννήσει 69 παιδιά. Αυτά γεννήθηκαν μεταξύ του 1725 και 1765. 16 φορές είχε δίδυμα, 7 φορές τρίδυμα και 4 φορές τετράδυμα. Όλα τα δίδυμα εκτός από ένα επέζησαν.

Το σοκαριστικό είναι ότι ο άντρας της, ο περίφημος στην Ρωσσία Feodor Vassilyev, ξαναπαντρεύτηκε. Με την δεύτερη γυναίκα του απέκτησε 18 παιδιά (6 φορές δίδυμα και δύο φορές τρίδυμα). Αυτό σημαίνει ότι απέκτησε 87 παιδιά από τα οποία 82 επέζησαν.

Περιέργως ο άντρας υπήρξε διασημότερος από την ταλαίπωρη γυναίκα.

6. Ο οργασμός με την μεγαλύτερη διάρκεια

Το 1966 ο William H. Masters και η Virginia E. Johnson πραγματοποίησαν μια αμφιλεγόμενη έρευνα σχετικά με το σεξ και την αναπαραγωγή. Αυτή περιελάμβανε τον μεγαλύτερο σε διάρκεια οργασμό, τον συντομότερο οργασμό καθώς και την εξέταση των νεαρώτερων κοριτσιών που γέννησαν.

Μια συγκεκρίμενη έρευνά τους κατέγραψε οργασμό 43 δευτερολέπτων. Η γυναίκα που ήταν καλωδιωμένη σε ένα μηχάνημα που κατέγραφε τα εγκεφαλικά κύματα φέρει τώρα τον τίτλο της πρωταθλήτριας του μακρύτερου οργασμού. Και μπράβο της.

7. Μεγαλύτερη κατάποση σπέρματος

Δεν είναι και για να περηφανεύεσαι, πάντως το ρεκόρ το κατέχει η Michelle Bond. Η εν λόγω κυρία κατάφερε να καταναλώσει περίπου 0,8 λίτρα από τα σχετικά υγρά. Πάμε παρακάτω….

8. Οι γηραιότερες δίδυμες ιερόδουλες

Μάλλον δεν το ξέρατε, αλλά καθώς φαίνεται στο Άμστερνταμ οι δίδυμες επαγγελματίες του έρωτα κάνουν χρυσές δουλειές. Η Louise και Martine Fokkens πήραν σύνταξη το 2013 στα 70 τους. Οι ίδιες αναφέρουν ότι κοιμήθηκαν με 355.000 άτομα!!!

Εάν υποθέσουμε ότι δούλευαν από τα 18 τους χρόνια αυτό συνεπάγεται περίπου 9 άνδρες ημερησίως, κάθε ημέρα για 52 χρόνια…