Όλοι ξέρουμε ότι ο γάμος απαιτεί συμβιβασμούς. Αλλά αυτό που θα διαβάσετε παραείναι περίεργο.

Ο 58χρονος μηχανικός James είναι παντρεμένος εδώ και 36 χρόνια. Δηλώνει χαρούμενος με τον γάμο του. Από την άλλη η γυναίκα του τον αφήνει να κοιμάται με κάποια άλλη. Ή μάλλον με κάτι άλλο.

Η April είναι 153 εκ. ψηλή. Επίσης είναι μια κούκλα από λάτεξ. Είνια μία από τις τρεις κούκλες που διαθέτει ο James. Η April όμως είναι η αγαπημένη του sex doll αφού κοιμάται με αυτήν τέσσερεις φορές την εβδομάδα.

Όπως γράφει η εφημερίδα Mirror,  στην αρχή το όλο σκηνικό δεν πολυάρεσε στην γυναίκα του James, την Tine. Περίεργο θα έλεγε κανείς. Πάντως με τον καιρό συνήθισε και αυτή. Όπως λέει η ίδια:

«Αν όντως ήθελε, θα μπορούσε να πηγαίνει έξω και να βρει κάποια άλλη. Δεν το έκανε όμως και κατά βάση μου έμεινε πιστός».

O James θεωρεί καλό ότι εκλπηρώνει μια φαντασίωσή του:

«Οι περισσότεροι κατασκευαστές τις κάνουν να μοιάζουν με εικοσάχρονες. Για έναν άνδρα της ηλικίας μου αυτό είναι φανταστικό. Δεν είμαι ούτε θα γίνω όπως ο Brad Pitt ή κάτι παρόμοιο.»

Ο James δεν έχει πρόβλημα να βολτάρει και να δείχνει την April. Όπως λέει:

«Όταν βγαίνω με την April πάμε σύνήθως σε ένα χαμπουργκεράδικο. Πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν κάν ότι δεν πρόκειται για ένα ζωντανό πλάσμα.»

Και προσθέτει:

«Συνήθως κάνουμε σεξ δύο ή τρεις φορες την εβδομάδα. Μερικές φορέα ακόμη και τέσσερεις. Είναι απίστευτο, νιώθεις λες και κάνεις σεξ με κανονική γυναίκα. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι η στάση που θα λάβει. Πρέπει να την βάλεις εσύ στην θέση που θέλεις.»

O James δεν κάνει μόνο σεξ με τις κούκλες του. Του αρέσει επίσης να τις βάφει και να τις μακιγιάρει.

Έως τώρα, ο James έχει ξοδέψει περίπου 2200€ για κάθε sex doll. Αλλά τώρα κάνει και οικονομίες για ένα ρομπότ-κούκλα του σεξ που ονομάζεται Harmony. Αυτή θα του κοστίσει σχεδόν 9000€

Η Harmony φαίνεται να αξίζει τα λεφτά της για τον μηχανικό. Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, η sex doll μπορεί να μιλήσει, να μάθει πράγματα για σένα και να σε γοητεύσει…

Το μέλλον του σεξ;

Η βιομηχανία κατασκευής κουκλών του σεξ γνωρίζει ιδιαίτερη άνθιση. Σε οίκο ανοχής στην Βαρκελώνη μάλιστα χρησιμοποιούνται μόνον sex dolls από τον Φεβρουάριο του 2017. Πολλοί θεωρούν ότι είνια μια λύση για να ικανοποιούνται οι ανδρικές ορμές χωρίς να απειλούνται αληθινές γυναίκες. Τετοιες κούκλες θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην μείωση των βιασμών και την εκμετάλλευση γυναικών στην πορνεία. Από την άλλη, φεμινιστικές φωνές θεωρούν ότι οι κούκλες προβάλλουν μια έντονα σεξουαλικοποιημένη μορφή του γυναικείου σώματος ενώ η προσομοίωση βίας που κάνουν οι χρήστες των sex dolls επηρεάζει την εν γένει σεξουαλική συμπεριφορά των ανδρών. Επιπλέον, ο μελλοντολόγος Dr Ian Pearson θεωρεί ότι τα ρομπότ του έρωτα θα απειλήσουν τις ανθρώπινες σχέσεις. Δεν αποκλείεται μέχρι το 2050 να έχουν εξαλέιψει τον ανθρώπινο έρωτα, επισημαίνει ο ειδικός.

Ω καιροί ω ήθη, θα λέγαμε εμείς!