Ανεβαίνουν οι ρυθμοί για τις φετινές γιορτές. Και δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ νιώθω ήδη της πίεση των θερμίδων να ανεβαίνει κάπου στην μέση:

Ας είναι όμως. Ο χειμώνας καλά κρατεί και έχουμε καιρό να κρύψουμε τα περιττά κιλάκια μέχρι να πάμε γυμναστήριο κανά μήνα πριν βγούμε στις παραλίες.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Γιάννενα δεν είναι δέντρο

Πριν από δύο χρόνια η πόλη των Ιωαννίνων αποφάσισε να στολίσει την πόλη με μια σιδηροκατασκευή που υποτίθεται παρέπεμπε σε τρίγωνο καλάντων. Τελικά πάντως πιο πολύ σε διαφήμιση για σιδηροκατασκευές έμοιαζε.

Φέτος ο δήμος στην μεγευτική Ήπειρο ξαναχτύπησε με μια μεταμοντέρνα κατασκευή που δεν θυμίζει ούτε δέντρο, ούτε Χριστούγεννα.

Το δέντρο φαίνεται να έχει εμπνευστεί από τα σχέδια του πύργου του Τάτλιν που θα αναγειρόταν τα πρώτα χρόνια της ρωσικής επανάστασης στην Πετρούπολη ως μνημείο και επιτελικό κτίριο της Γ΄Διεθνούς. Τελικά το έργο έμεινα μακέτα γιατί ήταν περίπλοκο να κατασκευαστεί.

Στα Ιωάννινα πάντως έγινε η αρχή για μια νέα απόπειρα κατασκευής του μνημείου, ειδάλλως δεν εξηγείται αυτή η πρωτοβουλία του δήμου εκεί. Σαφές είναι ότι τα social media πήραν φωτιά. Σε άρθρο της Athens Voice θυμηθήκαμε όλες τις δυνατές στιγμές με οτιδήποτε θύμιζε χριστουγεννιάτικο δέντρο, από τον πάσσαλο του Αβραμόπουλου στην Αθήνα μέχρι το kinky buttplag δέντρο στο Παρίσι που για κάποιο λόγο συνδυάζει γιορτές και πρωκτικό έρωτα.

Με όλα αυτά τα «όμορφα» δέντρα, εμείς θα βάλουμε και ένα all time classic Μιλάνο με την διαχρονική ομορφιά του.

Το πιο στολισμένο σπίτι στην Ελλάδα βρίσκεται στην Κοζάνη

Δεν ξέρουμε πόσο τους έρχεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ, πάντως οι ιδιοκτήτες σε αυτό το σπίτι στην Κοζάνη όταν λένε θα το στολίσουν, το στολίζουν. Ωραίο το εξωτερικό, φανταζόμαστε μέσα θα γίνεται ο κακός (ή μάλλον ο καλός) χαμός από μπιχλιμπίδια και φωτάκια. Καλά να είναι οι άνθρωποι, και του χρόνου, αν και λίγο οικονομία δεν βλάπτει ρε παιδιά!

Οδηγοί στην Ρωσσία

Η οδήγηση στο κρύο είναι δύσκολη υπόθεση και χρειάζεται υπομονή. Στην Γερμανία και σε άλλες δυτικοευρωπαϊκές χώρες για παράδειγμα όλα κινούνται σχεδόν κανονικά παρά τον όποιον χιονιά. Οι οδηγοί επίσης φορούν τα χειμερινά τους λάστιχα και τηρούν τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας.

Στην ρωσσική επαρχία πάλι φαίνεται ότι οι Ρώσσοι είναι και πιο απρόσεκτοι και λίγο πιο ευέξαπτοι όταν κάτι δεν πάει τόσο καλά. Δείτε το βίντεο και ΜΗΝ τους πάρετε ως οδικά πρότυπα, εντάξει;

Russian Drivers

Russia has the best car fails!

Posted by FailArmy on Sunday, 26 November 2017

Ζευγάρι κάνει σεξ πηγαίνοντας με 110 χμ/ω

Στην Αργεντινή από την άλλη ένας οδηγός θεώρησε καλό να συνευρεθεί με την καλή του ενώ έτρεχαν με 110 χιλιόμετρα / ώρα σε κάποιον δρόμο. Το βίντεο προκάλεσε αίσθηση και δείχνει πόσο υπέρμετρη μπορεί να είναι η ανθρώπινη βλακεία (και όχι, η ερωτική έξαψη δεν αποτελεί δικαιολογία)

Μείνετε συγκεντρωμένοι στην ουσία των εορτών

Αυτά για σήμερα από τον μαγικό κόσμο του Ίντερνετ! Θα τα ξαναπούμε σύντομα!